Geplaatst: 25 augustus 201114 j Behalve chili en sambal maken dan.....?Ik heb een plant gekocht op de markt die als een idioot produceert, geen idee hoe hij heet (adjumba/habanero achtig uiterlijk).... ik heb nu al 50 pepers geoogst en er komen er nog veel meer aan... nu heb ik al enkele in de vriezer geknikkerd en een keer sambal gemaakt en er hangen er te drogen voor pittige olie, en ze gaan in de augurkenazijn maar ja... dan heb ik er nog een heleboel over... Iemand een briljant idee?
Geplaatst: 25 augustus 201114 j Hey Margareth, gisteren is er net een onderwerp over gestart kijk maar: gevraagd-recepten-met-pepers-t2819.html We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Geplaatst: 26 augustus 201114 j Auteur ooooh die had ik gemist, dank je wel @akibimi ik heb binnenkort genoeg peperzaadjes geef je adres maar even per PM
Geplaatst: 26 augustus 201114 j Weggeven? Ik heb hier ook een aantal planten met een enorme productie van cayenne pepers. En wij eten wel graag van alles spicey, maar op een gegeven moment heb je gewoon over.Staan gedroogd ook wel leuk in bloemstukjes, maar daar moet je dan weer van houden. We voorzien de hele familie dan maar van sambal e.d.
Geplaatst: 29 augustus 201114 j Auteur ik ga idd weer sambal maken... daar zijn meer afnemers voor dan voor pepers....de cayenne hangt in de keuken te drogen aan het rolgordijn... staat leuk bij de andere rode dingen in de keuken
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.