Renny Miedema Geplaatst: 12 september 2020 Geplaatst: 12 september 2020 De pitten zijn al bruin, als stoofpeer wordt hij zacht en niet echt lekker. Quote
harms1 Geplaatst: 13 september 2020 Geplaatst: 13 september 2020 Zomaar een gokje...Saint Remi?http://mssncs15.inhetweb.nl/product-info/fruit/fruit-met-een-p-t/fruit-peren-rassen/ Quote
weknow Geplaatst: 13 september 2020 Geplaatst: 13 september 2020 Als het Saint-Remy is (Er zijn 1000en rassen peren, hoewel er maar ca. 5 in winkels worden verkocht) dan is ie veel te vroeg geplukt. Ik pluk die niet voor november en dan nog is ze enkele maanden goed te bewaren voor gebruik. Bruine pitten is bij appels goede indicatie voor rijping. Bij peren hand eronder leggen en optillen. Rijpe komen makkelijk los dan. Onrijpe nog zeker wat laten hangen. Quote In mijn moestuin heers ik als een tiran.Wie niet luistert wordt onthoofd of uitgetrokken.Wie gehoorzaamt wordt opgegeten.De ondergrondse organismen houd ik te vriend, om mijn macht te behouden.
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.