Moonsparkle Posted June 14, 2021 Posted June 14, 2021 Ik heb ze dit jaar voor het eerst in de tuin, ik vind ze uit de supermarkt super lekker, maar ik heb ook weleens gelezen dat ze melig kunnen worden als ze lang hangen en dat je de productie bevordert door in het begin veel te oogsten. Hebben jullie foto's van hoe ze er uit zien als jullie ze oogsten? Ze zijn nu nog dun dus niet hoe ik ze uit de supermarkt kocht maar hoe zijn ze dan qua smaak in vergelijking met de dikke sugar snaps? Quote
Patrijs Posted June 14, 2021 Posted June 14, 2021 (edited) Ze moeten goed gevuld zijn meteen dikke sappige peul. Ik zal eens een foto zoeken. Edited June 14, 2021 by Patrijs Quote De moestuin van Patrijs
Moonsparkle Posted June 14, 2021 Author Posted June 14, 2021 Ah dus wachten is toch aan te raden, leek mij ook lekkerder van smaak, maar ik twijfelde ook omdat ik las dat vroeg oogsten meer oogst oplevert. Quote
Patrijs Posted June 14, 2021 Posted June 14, 2021 Ik heb even een betere foto gezocht. Het zijn geen peulen, gewoon vol laten groeien, de erwten zijn zoet de peul is sappig. Er zijn verschillende varianten. Wij eten ze vaak rauw of gesnipperd in de salade. Sugarsnap - Wikipedia Quote De moestuin van Patrijs
Moonsparkle Posted June 14, 2021 Author Posted June 14, 2021 (edited) Ik kwam erop omdat ik er naar zocht op Google en ik het bovenstaande las op dit forum Ik dacht al ze horen toch gewoon dik te zijn. Bedankt voor de foto's. Nu maar afwachten Edited June 14, 2021 by Moonsparkle 1 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.