Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Foto uploaden: formaat


dennislp

Aanbevolen berichten

Daar hebben we over nagedacht maar er is uiteindelijk gekozen om een vast en op internet fora gebruikelijk formaat aan te houden zodat iedereen ongeacht de grootte van het scherm en/of internet verbinding de foto's op een fatsoenlijke en snelle manier kan bekijken.

 

Grote foto's via externe upload sites als imageshack of photobucket kunnen natuurlijk gewoon geplaatst worden maar deze worden wel automatisch geschaald naar de grootte van iemand zijn scherm. Dat betekent dat het formaat van de getoonde foto voor iedereen anders kan zijn. De foto’s kunnen na oplikken wel tot het originele formaat vergroot worden. In 99 % van de gevallen zijn grotere foto's dan het gebruikelijke formaat eerder een nadeel (voor iedereen verschillend: laadtijd) dan een voordeel.

 

Het op internet fora gebruikelijke formaat is: 640 x 480 pixels

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ging me niet bepaald om een groter formaat, eerder om een kleiner formaat Als je flink wat fotootjes hebt omdat je gewoon even een indruk van iets wilt geven, is je topic zo snel vol met dat standaard formaat. Maar de beredenering om één vast formaat te kiezen klinkt wel logisch inderdaad.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...