Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

We slachten niet meer zo regelmatig en ook veel minder, dus we hebben eigenlijk geen vlees te koop dit keer. Alhoewel: we hebben begin februari heel wat rookworsten laten maken door onze slager, en daarna hebben we ze hier in onze mooie rookkast gerookt op eikenhout van eigen land 8-) 

 

Nou hoor ik je denken: de tijd voor stamppot-met-worst is toch wel voorbij straks?! Nou, onze rookworsten zijn al helemaal gaar gerookt en dus ook koud te eten, op brood of bij een lekker drankje bijvoorbeeld.  

 

Prijs: 3,50 per stuk, 3 voor een tientje. Ze zijn vacuum verpakt en keihard bevroren. 

 

IMG_5895.JPG

  • Like 3
Geplaatst:
Wat bedoel je met vleesvet? Ik heb wel weer wat potjes reuzel gemaakt van de week. 
Oh. Dat noemen we hier dus vleesvet. Dat dus!

Men zegt wel: “Je bent wat je eet, maar wie wil er nu een krop sla zijn?”

  • 1 maand later ...
  • 3 weeks later...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...