Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Kiemgroenten op een broodje, dat kennen we allemaal wel...

Maar ik vroeg me af of er nou ook dingen te koken/bakken/maken zijn waar de kiemgroenten een belangrijk ingrediënt vormen!

 

Of zou het mogelijk zijn om een frikandel speciaal met ui-kiemgroenten te eten?

Of een dille dressing voor de sla met dille-kiemgroenten?

Geplaatst:

Ik geloof dat ik ooit ergens een tuinkers-soep recept heb gezien/gelezen.. Maar of dat op het net was of in één van mijn kookboeken weet ik niet meer

Taugé doet het idd goed in wok of roerbakmixen. Laatste moment toevoegen zodat ze nog knapperig zijn.

Geplaatst:

Gister het boekje in de bieb gehaald van Peter Bauwens, kiemen en microgroenten.

 

Er staan een aantal recepten in:

* Kiemenvinaigrette

* Preikiemsoep

* Groene tuinbonensoep

* Gazpacho

* Hummus

* Omelet met preikiemen

* Originele Falafilballetjes

* Kiemenloempia

* Pesto van kiemen

* Kiemencrunchlie

* Kiemenbroodjes

 

En heel veel tips, manieren en eenlijst met viatmine en minerale die verschillende soorten bevatten.

Heb het nog niet gelezen verder, alleen snel doorgebladert, maar volgens mij best een leuk boekje!

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...