Jorieke123 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Ik heb net 1100 gram aan peultjes geoogst. En er hangt nog veel meer Note to self: volgend jaar MINDER peultjes zaaien.Ik vries er wel wat in, maar misschien is er nog een lekker inmaak recept? Wecken kan... maar het klinkt me niet heel lekker in de oren om ze 120 minuten op 100 graden te wecken. Heeft iemand een lekker (liefst zelf uitgeprobeerd) recept? Zoetzuur? jam? cake? Quote Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Helly Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Dus jij vriest ze wel in? Hoe smaken ze dan als je ze vanuit de vriezer gebruikt? Quote Good things come in small packages
Jorieke123 Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Ik doe ze dan vaak ergens doorheen. Dus door de macaroni met tomatensaus, of door een omelet, of waar ik dan maar even snel een groente voor nodig heb Dus ik weet niet of ze nou zo anders smaken... Quote Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Janine~Bustani Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Ze smaken gewoon het zelfde, alleen zijn ze niet meer lekker knapperig, maar beetje slappe hap Peultjescake Jorieke En idd 120 minuten wecken...? Dan is er vast niks meer van over. Quote
Heylane Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 ik begin me nu wel een beetje zorgen te maken over mijn eigen peultjesstruiken Dat zijn er zeker 50, maar misschien wel meer en ik heb net de tweede ronde gezaaid.Tja, dat wordt dan toch wecken denk ik (of invriezen)Ik had het ook gezien 120 minuten (heb hetzelfde boek als jij) en me afgevraagd waarom dat in vredespijp zo lang moest Quote
jasmin Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Ik heb net 1100 gram aan peultjes geoogst. En er hangt nog veel meer Note to self: volgend jaar MINDER peultjes zaaien.Ik vries er wel wat in, maar misschien is er nog een lekker inmaak recept? Wecken kan... maar het klinkt me niet heel lekker in de oren om ze 120 minuten op 100 graden te wecken. Heeft iemand een lekker (liefst zelf uitgeprobeerd) recept? Zoetzuur? jam? cake? Hoe is dit afgelopen, Jorieke? Heb je ze nog in zoetzuur ingemaakt? Zo ja.... hoe was het resultaat? Quote http://www.facebook.com/JasminSoap https://jasminsoapstudio.com/
marijke Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Ik vries het teveel aan peultjes in, nadat ik ze kort geblancheerd heb.Bij dikke peulen haal ik de erwtjes eruit en doe ze door de groentesoep: wordt de soep lekker gebonden met een frisse smaak. Quote
Jorieke123 Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Ik heb er uiteindelijk de dikke erwten van geoogst. Ik heb er wat geweckt, die zijn goed gelukt. Ik heb verder geen zoetzuur ofzo gemaakt. Quote Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
jasmin Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Worden die niet botergaar/zacht met wecken? Quote http://www.facebook.com/JasminSoap https://jasminsoapstudio.com/
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.