Posted June 11, 201213 yr Oké, ik geef toe, misschien ben ik erg zuinig... Ik koop zelden citroenen, maar geregeld toch ergens voor nodig... Overig citroensap vries ik in, maar dat kennen meer mensen... De uitgeknepen, al dan niet kaalgeraspte (als je ergens geraspte schil voor nodig had) restjes van de citroen, die vries ik ook in! Bijv net citroencake gemaakt, eerst schil geraspt, toen in tweeën, ene helft uitgeknepen boven het beslag, de rest uitgeknepen voor het glazuur, over: twee kale, uitgeknepen, halve citroenen... Die gaan zo de vriezer in! Als ik nu over twee weken jam oid wil maken, gooi ik ze zo uit de vriezer weer bij hetgeen in mijn pannetje ligt te pruttelen! Leer van gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag!
June 11, 201213 yr Goeie tip Eva Ik vind t ook altijd zonde om weg te gooien. Good things come in small packages
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.