eelzuhtjuh Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Heeft iemand van jullie wel eens geprobeerd om pruimen- en druivenblad in de thee te verwerken?Zo ja wat was het resultaat? Of wat zou je me adviseren? Quote https://eelzuhtjuh.blogspot.com/
Helly Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Ik weet dat je veel soorten bladeren van fruit kunt gebruiken. Zonnatura doet dat ook.Even kijken op de verpakkingen.. in de ontbijtmelange zit oa. braamblad, aardbeiblad, sennablad (weet niet wat dat is) en duizendblad. Dat is t voor de bladeren. Verder nog ingrediënten als munt, citroenmelisse, venkelzaad, goudsbloem, 3kleurig viooltje, verveine en lievevrouwebedstro.In de energiemelange zit sinaasappelblad (beetje lastig te verkrijgen hier).Maar of je pruimen en druivenbladeren kunt gebruiken, dat moet je even opzoeken. Quote Good things come in small packages
Dennis29 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Druivenbladeren zijn wel eetbaar, je leest wel eens recepten van gevulde druivenbladeren. Maar of ze in de thee lekker zijn... Quote
meekje Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Pruimen en druivenbladeren zijn zo'n beetje de enige bladen die ik nog nooit in de thee heb gedaan.Het druivenblad heb ik wel eens geblanceerd en gevuld met een rijstrolletje.Waarom juist deze bladen? Quote Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen... Groetjes! Meekje
Erny Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Druivenbladeren om te vullen (voor Dolma's etc) leg je eerst in in zout (en nog wat geloof ik... heb ergens het recept) gevouwen en gestapeld in potten. Voor gebruik later. Die gebruik je daarvoor niet rauw. Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.