Posted December 3, 201212 yr Neem voor 4 personen:500 gram prei, in ringen2 aardappels in blokjes1 liter bouillon (kippenbouillon volgens het recept, maar ik gebruikte de laatste keer groentebouillon omdat het vegetarisch moest zijn.)2 (flinke )eetlepels mosterd. Ik gebruik een grove soort. 125 ml crème fraîche, al doe ik dat er eigenlijk nooit in. Bak de preiringen zo'n 3 minuten in wat olie. Het mag niet bruin worden. Voeg de aardappels en bouillon toe, en laat het 10 tot 15 minuten zachtjes doorkoken. Dan mosterd en eventueel crème fraîche er bij, en maak alles dan mooi fijn met de staafmixer. Of blender, of wat dan ook. Nog heel even doorkoken.... Klaar Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
December 3, 201212 yr Prima de Luxe..die gaat um worden op sinterklaasavond...(vanmiddag al speculaaspoppen gebakken) We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
December 3, 201212 yr kippenbouillon volgens het recept, maar ik gebruikte de laatste keer groentebouillon omdat het vegetarisch moest zijn.Weet je echt wel zeker dat er geen popje van de preimineervlieg achter gebleven was Jorieke ? Anders was het ondanks die groentebouillon toch geen vegetarische soep. -- Planten kunnen niet voelen. Je kunt planten wél aanvoelen. --
December 3, 201212 yr Author Hihi nee die heb ik er zorgvuldig uitgehaald. De vegetariër heeft sowieso pompoensoep genomen (ik had 2 soorten soep gemaakt), daar is volgens mij geen mineervlieg voor. Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.