Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Libelle-vraagje over basterdsuiker :)


Jorieke123

Recommended Posts

Interessant suikerartikel

 

Ik weet niet wat voor doeleinde of gerecht Jorieke bedoelt om basterdsuiker te vervangen door kristalsuiker. Zelf heb ik altijd gele basterd in huis en daar doe ik ALLES mee. Ik heb voor de visite die suiker in hun thee of koffie willen, rietsuiker in huis. Met gele basterd bak ik cake, koek, taart e.d. Ik kook het mee in de rode kool, worteltjes, rode bietjes en peultjes. Ook appelmoes en pruimencompote wordt er naar behoefte mee gezoet. Wat mij betreft is het universeel omdat ik het overal voor gebruik waar anderen gewone witte kristalsuiker voor gebruiken. Waarom dan ook niet omgekeerd?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...