Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Gewoon wat je zelf lekker vindt...sommigen pakken hele kleintjes, andere de normale en weer andere de echte grote jongens........

 

 

MVG

 

Danuta

MVG

 

Danuta

Geplaatst:

In principe maak je de witte bonen in tomatensaus zover klaar dat ze gaar zijn, heet afvullen en nawecken.

 

http://www.weckenonline.eu/Uitleg_werkwijze/Tomaten_wecken/Witte_bonen_in_tomatensaus/witte_bonen_in_tomatensaus.html

 

Dus je maakt eigenlijk een kant en klaar product, het nawecken zou voor alle soorten gelijk moeten zijn....

 

Hier zijn veel varianten op mogelijk natuurlijk, de amerikaanse baked beans, de griekse olifantenbonen in tomatensaus met oregano etc....

 

Voor een diepere rode kleur en/of wat meer pit aan de smaak geef er wat tomatenpuree aan de saus toe en eventueel wat zoete paprikapoeder.

 

 

MVG

 

 

Danuta

MVG

 

Danuta

Geplaatst:

Je hebt geen eenden of wel Jorieke? Hier maken we met de St Fiacres onder andere cassoulet.

Die St Fiacres zijn nog lang niet klaar hoor..de peulen moeten geel worden..maar dan weer niet te droog voor de weck.

We zijn allemaal kinderen van de Aarde  🌎

  • 2 maanden later ...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...