Jump to content

Recommended Posts

Posted

ik heb jaren op 'n petroleumstel gekookt:

soep

bietjes

suddrvlees

en hachee

ruikt heerlijk, maar mag nu niet meer op open vuur koken

doet me nog steeds denken aan de keuken van mijn beppe [eind jaren 60]

 

ideaal want je kan die zachter zetten dan een gaspit

kiezen voor helpende handen is delen in de praktijk!

http://guppedup.blogspot.nl/

Posted

Heb het petroleumstel van mij moeder mogen overnemen, zij gebruikte het graag voor suddervlees (schenkel voor de soep) en peertjes... Uren laten sudderen op heeeel laag pitje. Kon geen gasfornuis tegenop.

Posted

Hier is ook een 1 pitter aanwezig, op de volkstuin had ik een gas brandertje in een koffer, te koop bij action en xenos. Daar kookte we altijd wel wat op als we heel de dag op de tuin verbleven.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...