Jump to content
  • entries
    39
  • comments
    60
  • views
    502

Seizoen 2015 vroegtijdig afgelopen?


Holland

4,641 views

 Share

Oma heeft vrijdag kijkers voor haar huis, goed nieuws voor haar dus Voor mij/ons ook wel, maar 't betekent wel dat "mijn tuintje" verdwijnt. Twijfel nou of ik er dit jaar eigenlijk nog wel aan moet beginnen of dat ik een jaartje over moet slaan Weet zelf ook nog niet waar ik terecht kom na het afstuderen en het kan nog jaren duren voor het huis verkocht is, maar het kan ook snel bekeken zijn. Is een heel mooi huis namelijk.

 

Zijn dingen om nog eens over na te denken

 Share

2 Comments


Recommended Comments

Ja dat is inderdaad lastig..begin je en dan is je werk weg. Misschien iets mobiels..pepers en tomaten in potten? Maar dan moet je natuurlijk wel een plek hebben om dat mee te nemen als je oma`s huis verkocht wordt. Sterkte.

Link to comment

Dankjewel. Het is inderdaad even lastig, alles naar huis verplaatsen is ook niet echt een optie. Helaas vinden mijn ouders hun tuin daar niet echt geschikt voor, een gedeelte met groenten en potten etc vinden hun al gauw "overbodig" ruimte in beslag nemen en/of niet mooi. Maar uiteraard heb ik dat te respecteren. Ik denk dat ik bij oma alleen maar sierkalebassen en boontjes ga telen dit jaar en thuis misschien een paar dingen in potten en voor de rest maar weer opnieuw in "rust" modus tot zich nieuwe mogelijkheden voor doen.

 

Ik hoop na de studie toch wel weer vrij snel op mezelf te gaan wonen, dit zal niet een al te groot huis zijn, maar één van de voorwaarden voor een huis zal zijn dat er ook een volkstuincomplex in dat dorp is. Gewoon even de rust bewaren nou en verstandig blijven en betere tijden komen dan wel. Jammer is het uiteraard wel

Edited by Holland
Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...