Jump to content
  • entries
    39
  • comments
    60
  • views
    470

Druk!


Holland

3,447 views

 Share

En dan nog niet zozeer in de tuin, maar met allemaal andere dingen. Afstudeerstage, werk etc. Tussendoor gelukkig nog wel tijd om de eerste dingen in de tuin te doen, maar niet om uitgebreid foto's te maken. Omdat het tuinieren toch al wel weer een paar weken aan de gang is wou ik even een korte update plaatsen.

 

Wat heb ik gedaan? Nou onder andere pootuien geplant en aardappelen gepoot in een zak in de kas. Ook heb ik "tiny tim" tomaten en "mini paprika's" gezaaid welke er mooi bij staan ondertussen. Evenals de koolrabi, ijsbergsla, pluksla, radijs en tuinbonen. Verder heb ik nog wat bloemen gezaaid. Ben sinds een paar weken in bezit van een mooie koude bak die bij huis staat. Ik vind dat een echte aanwinst. Hij is ooit door mijn vader gebouwd voor mijn ene opa en heeft ook jaren gestaan bij mijn andere opa en is nu dus weer terug bij huis.

 

Ben er ook wel aardig over uit hoe de tuinen er dit jaar uit komen te zien. Los van wat (zonne)bloemen, mais, aardbeien, pompoenen en de hierboven genoemde gewassen komt er dit jaar niet veel in de tuin door in eerdere blogs genoemde redenen. Beide huizen waar de tuinen zijn staan nu in de verkoop en ééntje daarvan trekt veel kijkers. Ik denk dat ik daarom die tuin binnenkort voornamelijk vol zet met phacelia, heb ik er niks meer aan hebben de bijen er nog wat aan.

 Share

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...