Jump to content
  • entries
    34
  • comments
    167
  • views
    919
 Share

5 Comments


Recommended Comments

Je bent ontzettend enthousiast en dat is natuurlijk terecht, want tuinieren is ook ontzettend leuk, maar ik moet bekennen dat ik je filmpjes minder leuk vind. Je doet het hartstikke leuk, maar geef mij maar gewoon een geschreven update met wat foto's. Dan hoef ik geen heel filmpje meer af te kijken, maar zie ik direct wat de plannen zijn bijvoorbeeld.

Link to comment

Sorry Raquette ik ben het wel met Flup eens. Ik heb een tijdje gekeken maar moest te lang op beelden van de tuin wachten. Leuk voor Youtube misschien maar niet hier denk ik...in ieder geval niet voor mij. Ik zie graag nog een fotoupdate ( met Nederlandse tekst) hier van jou..ik ben wel nieuwsgierig hoe je eerste seizoen was na de MTFD...

Link to comment

Is dat een filmke van die Alyce Fowler dat ge hier per ongeluk gepost hebt? Of probeert ge te stoefen met uw kennis van het engels?

Allemaal engels en zeer rap en onduidelijk uitgesproken.

Waarom al die reclame voor die camerastaander?

Ik hoop dat niemand dit voorbeeld gaat volgen.

Link to comment

Oh okee, helder! Het zijn inderdaad filmpjes speciaal gemaakt voor YouTube, Willy! Ik begrijp van jullie dat ze hier raar overkomen.

 

Vanwege mijn enthousiasme voor de filmpjes had ik geen tijd meer voor geschreven foto-updates, dus ik dacht, ik sla twee vliegen in één klap . Ik zal ze niet meer hier posten. Als jullie weer een update van mij hier zien, zal het een 'ouderwetse' foto-/tekst-update zijn! (Ik ben alleen benieuwd wanneer ik dáár dan weer tijd voor ga hebben...)

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...