Ga naar inhoud

Heirloom Gärtnerei

  • updates
    229
  • reacties
    493
  • bezoekers
    22906

Aardbeien en sjarlotten staan op hun plaats ...


Jane Doe

467 weergaven

In de keukentuin een bed met aardbeien en sjarlotten klaar, ben benieuwd of de vogels hier ook alles pikken. En ik ze bij de eerste verkleuring naar rood al vroeg moet plukken. Of dat ik er een fles als klok over kan zetten, of een minitunnel. 

De eerste bloemen gezaaid, maar oude zaden dus afwachten wat nog zal kiemen. Alles is mooi meegenomen, waar de aardbeien stonden komen nu bloemen. Stond vorig jaar erg mooi en geen werk, dus die blocks volzaaien met bloemen. 

Dit jaar de moestuin met de 4 blocks a 4 bedden onder controle krijgen. En dan block voor block tuin terug winnen, wat nu een kippenweide is.

Wil graag wat graan zaaien, weet dat het veel werk is voor een beetje opbrengst. Maar voor aparte granen de moeite waard, bed voor bed en block voor block.

Iemand ervaring met granen en co?

3 reacties


Aanbevolen reacties

Mellie we zullen zien welke bloemen een plaatsje in de tuin willen. Voldoening en therapie, is een van de weinige momenten, dat mijn adhd gedachtengang even op de achtergrond draaid. 

Een block is een stukje tuin met 4 bedden en 4 paden, de moestuin heeft 4 blocks & 16 rijen met de paden overal langs en tussen de bedden. De maten van de blocks zijn overal behalve in de keukentuin dezelfde afmeting, zodat de landbouwzeil overal over de blocks gelegd kan worden. En zo met rond de 3 weken onkruidvrij in gebruik genomen kunnen worden, tenminste dat is de opzet. 

Fijn dat de Navaho braam goed gaat, is nog steeds een van de beste rassen. Geven smakelijke grote bramen, hier moet ik ze na verwaarlozing weer onderhouden. Is even snoeien met de grote snoeischaar ipv kleine. Takken door de schredder en die om de planten gooien. 

Link naar reactie
Gast
Voeg een reactie toe

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...