Jump to content
  • entries
    45
  • comments
    204
  • views
    849

geen foto's, maar toch even wat noteren.


jeanne-heijmans

14,976 views

 Share

Helaas laptop nog niet gemaakt,dus moet het helaas alleen met tekst doen. Ik heb nu wel aan mijn dochter gevraagd een foto te plaatsen onder het de hoofd topic,niet dat ik blij ben met mijn hoofd, maar hoort erbij vind ik.

 

De groenten:

Valt niet tegen hoor, ik eet al sla vanaf mei, en al zoveel weggegeven, winterwortelen zijn allemaal goed aangeslagen,

 

De tomaten,red cherry large, mille fleur, en tiny tim doen het heel goed.

 

Spinazie wel allemaal opgekomen maar er zitten pas 6 of 7 blaadjes aan en nu komt er al een bloem in, dus dat wordt niet veel.

 

De boterboontjes doen het ook goed,laat gezaaid,maar kon nog net toen, maar ze groeien echt hard.

 

De reuzenui tentoonstelling, zal nooit een pracht exemplaar worden denk, heb ze nu weer verspeend, de familie de prei, groeit wel goed,bijna potlood dik.

 

De zomerworteltjes gaan nu heel snel.

 

Witlof met de zaadjes van een lieve moestuin collega, zijn er nu 10 opgekomen, ik hoop op 12.

 

En dan de komkommer, ik heb emelia, o ze groeien echt heel goed, tot mijn spijt heb ik er totaal 4 weggegeven,want ze zijn me toch een partij bitter, ik heb er 4 staan en morgen gaan ze eruit. Daar zit men niet op te wachten. Wie er wel van houdt mag zich aanmelden, en dan stuur ik het zakje op.

 

EEn snack komkommer, die alleen maar mannelijke vruchten geeft, diva heet die voor mij geen diva, wacht het nog steeds even af, anders gaat zij er ook uit.[zij,hij]

 

paprika, bieslook doet het goed,aubergine geen prijs winnaar want ik heb al mooiere gezien. maar wel leuk om te zien hoe het groeit,spaanse peper van de supermarkt groeit wel,maar nog steeds geen bloem te zien.

 

poe poe toch nog veel in mijn mini tuintje.

 Share

10 Comments


Recommended Comments

Nee dat klopt ook,daarom staat er in de kop,geen foto's maar alleen tekst. vandaag probeert mijn dochter wel een foto te plaatsen onder het hoofd topic waar jij ook staat.

Link to comment

Ik heb een witte komkommer, in de kas....smaakt ook bitter.....en buiten staan augurken.....ook bitter Ik vraag me af of we niet iets verkeerd doen dan....ze zijn echt niet te eten

Ik heb nu een komkommer in schijfjes in zoetzuur gelegd....gewoon de zoet/zuur die nog in de pot zat van gekochte augurken....eens kijken na 2 dagen of ze dan wel te eten zijn, anders gaan ze er , net als bij jou, ook uit

Edited by geedee
Link to comment

Je nieuwe avatar foto is erg leuk!

 

Jij hebt al veel geoogst. Niet slecht voor een minituintje

Ik denk dat de spinazie het al te warm heeft. Die houdt van koelte.

Heb je de komkommers veel water gegeven? Ik dacht dat ze daar minder bitter van werden. Je kan die snack komkommer anders toch op zoetzuur zetten? Dat verandert wel aan smaak.

Link to comment

Met de aubergine moet je ook niet te snel opgeven hoor..de wedstrijd loopt nog enkele maanden! het gaat er niet om wie de eerste, maar wie de langste heeft..toch?

Link to comment

Hoi, appelvrouw dat bedoel ik ook,dat ik veel langere aubergine gezien heb. Maar we gaan gewoon vrolijk door, en Helly ja ze kregen iedere dag water, op zoetzuur zetten, ja dat had ik kunnen doen, maar weet niet hoe. ben niet zo'n inmaakster[nog niet] ha ha

Link to comment

nou ik vind je foto ook mooi en ook de grote, zelfs op A4, en het gaat lekker met je tuin zie ik wel

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...