Ga naar inhoud
  • updates
    45
  • reacties
    204
  • bezoekers
    2660

5 reacties


Aanbevolen reacties

geedee

Geplaatst:

Het zijn wél grote paprika's. Misschien kun je die ene eraf plukken en alvast de goede stukken invriezen....die andere worden dan ook sneller rood.

jeanne-heijmans

Geplaatst:

Geedee kan je die gewoon rauw invriezen dan? Het is nog wel zo dat ze hard zijn,ik bedoel het is niet rot of zo.

Helly

Geplaatst:

Ja hoor, gewoon in blokjes invriezen. Lekker in een wokschotel, pastasaus of als je verse pizza maakt.

Geedee, is het gebruikelijk dat, als je 1 paprika oogst, de rest dan ineens rood wordt? Nooit van gehoord

groenteboerin1978

Geplaatst:

img-20120726-wa000082671343403783.jpg134333152329230051343403784.jpg134333316630813011343403785.jpgimg-20120726-wa000169891343403784.jpgimg-20120726-wa000464571343403784.jpg134333152418876571343403785.jpg

 

 

Jammer van de verbrande paprika, hij deed het net zo goed, verder spreekt het voor zich,de boontjes,winterwortelen, tomaten. en raapstelen.

 

Ziet er erg goed uit

Groetjes nelleke

jeanne-heijmans

Geplaatst: (aangepast)

Hoi Nelleke, ondertussen zijn we weer even verder, de bonen zijn ondertussen geoogst,en waren zo mooi, mijn schoonmoeder zei al,ze kunnen zo in een catalogus, maar ze waren ook lekker.

 

De paprika zijn ook alle 3 geoogst maar komen er weer meer aan, net als heel veel spaanse pepers.

 

De raapstelen heb ik nog maar een maaltje staan,daar heb je wel veel van nodig hoor,heb ze 1 x gekookt nu dan gaat het hard.

 

maar zo lekker alles.

 

Helly bedankt ga ik zeker doen.

aangepast door jeanne-heijmans
Gast
Voeg een reactie toe

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...