Jump to content

west

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Harderwijk
 1. Wij hebben sinds dit jaar ook een Camelia Sinensis staan, In Glasgow gekocht en als handbagage meegenomen in het vliegtuig...
 2. west

  Witloof 2019/2020

  Mijn opa deed "vroeger" witlof kweken in de kruipruimte. Nu lijkt mij dit qua licht en temperatuur vrij ideaal, qua grondkwaliteit/vervuiling iets minder... Heeft iemand hier ervaring met kruipruimte-witlof?
 3. Vandaag wat koriander gezaaid in trays, koriander "confetti" en koriander "slowbolt" deze staan nu ook op de vloerverwarming in de keuken voor de glazen pui.
 4. @ad Hat giong = zaden Ot = pepers Hiem lai = zeldzame Sung do dai = langwerpig/lang Maar dat zijn geen rassen natuurlijk..
 5. Ga morgen proberen of de vloerverwarming hier voldoende is. Die is in ieder geval mooi constant, en met een overdekte bak denk ik dat ik de 25°c wel ga aantikken...
 6. Goed bezig [emoji106]Succes!
 7. Afgelopen week een paar bollen biologische knoflook die aan het uitlopen waren van de toko gratis meegekregen. Dus de teentjes een weekje laten wortelen in de schuur en woensdag in de verhoogde bak in de grond gestopt.
 8. Veel plezier! Ook lekkere Noord-Veluwsche bosgrond ook bij jullie in de tuin?
 9. Vanmorgen werd de door de vereniging bestelde koemest bezorgd. Ging vlotter dan ik had gedacht... Tussen kwart voor tien en kwart voor elf 25 kuub stront van het fietspad de tuintjes in gekruid. En nog koffie gedronken tussendoor ook. Om elf uur was de tuin alweer verlaten! Ik heb toen op eigen initiatief mijn mest zitten uitspreiden en ondergespit. Achteraf vraag ik mij nu af of dit de bedoeling is? (Vraag) Aangezien ik de enige was die ermee aan de slag ging... Verder liet ongeveer iedereen het op een hoop liggen. Anderzijds: het regende wel belabberd vanochtend...
 10. Ik stanleymes altijd 1 zijkantje eraf.. dan is het zakje iets ondieper en breder zodat mijn hand erin kan.
 11. Gisteren hierzo het een en ander gelezen over insectenhotels, dus vanochtend al het materiaal ervoor bij elkaar zitten scheumen. Komen die lelijke kistjes waar de kerstpakketten in zaten toch nog van pas!

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...