Jump to content

Eefjes-Moestuin

Members
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Dordrecht
 • OCCUPATION
  geen, werk als vrijwilliger in het Natuur en Cultuurhistorisch museum Twintighoeven in de Dordrechtse Biesbosch.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De plastiek kas extra verstevigd pff, wat gaat het te keer hoop niet dat het erger wordt en de schade mee zal vallen. Gelukkig hou een flat het grootste gedeelte van de wind tegen.
 2. je zou ook een leeg emmertje van de yoghurt in kunnen graven in een van je bakken hier gaten in maken onder in en in de deksel en hier je keuken afval in doen, gewoon inemienie afval bakjes maken, op de deksel een plantje plaatsen, zo krijg je een soort door stroming, plantje water geven dit druppel je afval bakje in en via de gaatjes in de bodem je grote plante bak in. Daarnaast wordt gelijk alles voorzien van voeding. en later gratis compost.
 3. Update peperplantjes tot nu toe nog maar drie zaadjes op gekomen, morgen ga ik ze in een leeg aquarium zetten zodat ze meer licht krijgen ze worden te dun en te lang, hopelijk hou dit de groei een klein beetje tegen.
 4. Yes de eerste is boven de grond, het gaat langzaam want het is hier maar 18 graden binnen. Ik ben niet zo kou kleun dus die kachel gaat hier nooit hoger soms 19 graden, maar ja de eerste is boven en die gaan we verwennen. Nu hopen dat de rest ook op kom. Maar het begin is er. Gezaaid op 14 januari 2020, de eerste boven de grond gezien op 29 januari. bij een temperatuur van 18 graden.
 5. ok duidelijk, ben ze alleen vergeten te kopen, waren ook een hoop kramen nog niet terug van vakantie. volgende week nieuwe poging.
 6. kan het proberen, maar mijn hond slaat kopspijkers wat betreft dat niet eten wat niet mag. Maar voor alles is een eerste keer gaan het gewoon proberen.
 7. haal jij ze naar binnen dan ? of laat jij ze buiten staan.
 8. ik zag de kurkuma worteltjes/knolletjes op de markt liggen, ik denk er morgen maar een paar te kopen en deze in een pot te doen, eens kijken wat het zou gaan worden, dit heb ik ook met aardperen gedaan en had hier 9 kilo oogst van. En had er maar 4 in de grond gestopt.
 9. Super leuk, mijn achtertuin is mijn moestuin, heb ook een balkon sinds eind 2016 aangelegd door de wooncorporatie ivm zware verzakkingen hier. Maar helaas vind hier de duif geen maaltje maar mijn mechelse herder , ben opzoek naar oplossingen om hem hier van te weren maar weet nog niet hoe. En de eksters en gaaien hebben iets in de balkon bakken gepropt dus dat wordt een verrassing (als dit uit gaat lopen, wat het ook mag wezen )

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...