Jump to content

Lavendeltuin

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Hoogerheide (Noord Brabant)
 1. Lavendeltuin

  Zaden uit de U.S.A.

  Als je dan genoeg besteld is 6 euro best goedkoop. op welke site heb je de zaden uitgezocht?
 2. Ja ik kreeg nu net een mailtje binnen met een link naar bovenstaande tekst op mijn privemailadres dus ik heb in ieder geval weer een lijntje naar moestuinforum nu!
 3. Ik heb wel belangstelling voor het pootgoed, maar wat je er voor wilt hebben en waar op te halen is mij niet bekend.
 4. Ik heb een aantal van jullie berichten niet ontvangen. Dus als je geen reactie van mij hebt ontvangen komt dit omdat ik niets had om op te reageren.
 5. Ik zou graag wat topinamboer willen maar woon helaas niet in de buurt !! Zou je kunnen versturen via dhl4you? Ik betaal dan uiteraard de verzendkosten.
 6. Als je alles goed wast kan het toch geen kwaad toch?
 7. Wie weet er wat meer over Azukiboontjes? wanneer kun je zaaien, oogsten? Hoe diep worden ze gezaaid? Wat voor soort bonen krijg ik dan? Ik heb een volle zak biologisch gekweekte bonen gekregen. Wil ze graag zelf zaaien om uit te proberen. wie weet er meer van
 8. Vind ik ook wel leuk, ik heb best een aardig aantal tomaten. Maar dan ga je algauw meerdere enveloppes maken pepers beginners, pepers verzamelaars, tomaten. Kun je ook een enveloppe komkommers, aubergine en courgette beginnen. Ik vind het allemaal leuke initiatieven en ieder heeft zelf de keuze waar hij/zij voor inschrijft en ruilt of inbrengt.
 9. Ik ga voor hete en zachte pepers paprika's. zijn de voorwarden al bekend?
 10. KLOPT HET DAT HET IN BELGIE NOG GEWOON MAG WORDEN VERKOCHT IN WINKELS EN BIJ PLANTENVERKOPERS? MIJN SCHOONVADER BEWEERT DAT HET IN ESSEN ( BELGIE) NOG VRIJ TE KOOP IS.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...