Jump to content

ADOPEG

Members
 • Posts

  443
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Kampen e.o.
 • Hobbies
  Natuur, biologie, (moes)tuin, ecologie, gezondheid
 • OCCUPATION
  Student

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Naar wat ik me herinner is het vooral een vrucht om te slurpen. Je eet vooral de slijmkwabjes om de pitjes heen. (Lekker smakelijk woord, slijmkwabjes.) De smaak was ook veel meer dan komkommer alleen, maar ik at ze altijd rijp.
 2. Onze grastrimmer werkt op één accu. Bramen en jonge boompjes moet je er niet mee wegmaaien, maar hoog gras en grote brandnetels gaat wel. De (plastic) mesjes slijten dan wel harder en het trekt de accu ook sneller leeg natuurlijk.
 3. We hebben voor de volkstuin (zonder elektra) zo'n Einhell grastrimmer. Die gebruiken we als grasmaaier en bosmaaier light. Nu ongeveer een jaar in gebruik en nog geen problemen mee gehad. Onlangs nog een extra accu aangeschaft.
 4. Is ook zo. Je ziet nog de takjes van de trosjes van afgelopen jaar. Je kan de bessen goed eten, maar veel mensen vinden het lekkerder als jam. Als je er siroop van maakt en die aanlengt met koolzuurhoudend water heb je cassis. Zie ook de verschillende topics over dit onderwerp op dit forum.
 5. Gewoon twee plantjes buiten in de vollegrond zetten en dan op de vierde plaats eindigen. Niet slecht. Ben wel benieuwd wie het binnen en wie ze buiten had, in een pot of niet. Ik meen me te herinneren dat mensen die beide hadden, het buiten beter vonden gaan? En uiteraard dank voor de organisatie!
 6. Geen winnaar, waarschijnlijk wel mijn beste: 19,7cm
 7. https://deaflora.de/Shop/Kohl/Markstammkohl.html
 8. Als het onder eigen lengte komt, is het het insturen niet waard. Zo eenvoudig is dat. Als jullie dan op dit niveau willen discussiëren.
 9. Hier dan mijn instapper, vollegrondsteelt. 16,5 cm Maar na een magische behandeling 17,1: Blokje ligt precies bij de 0 cm, peper daar tegenaan, lijkt mij wel een waardevolle toevoeging, van foto's vertekenen nogal. Maar mag deze behandeling? Peper is niet geknakt.
 10. Ik zit nog in stadium vingerkootje, in de volle grond.
 11. 9 juli: fotocredits Ik blijf het best bizar vinden, van die opgevoerde kippen. Wel handig.
 12. Een nachtschade lijkt het me in elk geval. De ene tomaat is de andere niet, maar meestal stinken ze wel inderdaad. (Sommige mensen vinden het lekker, maar ik vind het afschuwelijk.)
×
×
 • Create New...