Jump to content

Wortel

Members
 • Posts

  1,189
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Wortel

 1. Eerste stukje met asperges schoongemaakt, de oude stengels in de kliko. Volgend stuk moet wachten tot de kliko weer leeg is
 2. Hmm, hier vandaag nog appelbloesem. Zijn er een stuk of 10 op 3 a 4 takken. Is een familieboom met meerdere soorten, lijkt maar 1 soort nu te bloeien. Maar welke weet ik niet.
 3. Als ze net zo goed gaan smaken als eruit zien dan komt het helemaal goed. Prachtige dieren! We houden ons ook aanbevolen voor een pakket tzt😋
 4. Was weer gezellig! Bedankt allemaal en op naar de voorjaarseditie 😁
 5. Jammer Charly, we hadden je mogelijk wel kunnen opvrolijken. (Met het beeld op mijn netvlies met die volgepropte auto moet ik alweer lachen 😀) Maar jij weet wat het beste voor jezelf is.
 6. Ik neem wel frisdank mee en suiker voor de gastvrijheid.
 7. Ja zin in! Hopenlijk kun je appelvrouw Eerste eikels voor de varkens al verzameld😅
 8. Jaaaa, ik ben er bij. Met manlief Wel vreemd moestuin jaar gehad met veel werkreizen en die ontzettende droogte. Dus wordt ff snuffelen naar ruilspul.
 9. Wortel

  bijen houden

  Hier vlakbij op een grote moestuin hebben ze meerdere kasten staan, daar waren ze volken al echte bezige bijtjes. Leuk om te zien!
 10. Jaaa weer biggetjes nieuws! Blijft toch mooi om te zien.
 11. Super jammer, ik kan helaas niet. Ons reisvirus is uit de lockdown, dus wij vetrekken die dag juist uit Nederland voor een vakantie. Hopelijk komt het agenda-technisch goed in het najaar!
 12. Prachtige koeien!! Hoe groot gaat het groepje worden?
 13. We komen heeeeel langzaam weer op gang. Deze week de eerste peper/paprika'tjes van een groter potje voorzien. Vandaag de mierikswortel verpoot en 1 wortel vermalen. Was de eerste keer, bij het snijden totaal geen luchtje, maar na de blender open maken, ha daar is de bekende lucht! Met wat azijn en een beetje zout nu in de koelkast.
 14. Wortel

  Varkens

  Ziet er weer als een prachtig verwend stel uit.
 15. Nee, helaas ook niet. Kleinste hoeveelheid is voor 2000 kippen. Maar vergeet niet dat voor een kippenboer elke cent per kip er 1 is. Je kan even naar de prijs bij je dierenarts informeren, voor dieren die deel van ons gezin zijn valt de prijs misschien wel mee. Maar dat moet iedereen voor zich bepalen.
 16. Ik werk zoals sommigen weten in een laboratorium. Wij maken dus die vaccins tegen de ziekte van marek. De kleinste hoeveelheid is inderdaad voor 1000 kippen en zit in de stikstof, dus na ontdooien, openmaken en verdunnen is het niet houdbaar. Tegenwoorden hebben we ook een Innovax die dan tegen d e ziekte van marek en een andere ziekte werkt, maar die al in het ei geent kan worden. Als iemand meer hierover wil weten geef maar aan. Maar laat je aub niet met oud vaccin opzadelen, dat doet echt niks meer.
 17. Pioenroos kwam niet bij mij vandaan, vind ze wel heel mooi😊
 18. Super! Mooie koeien hoor en moederinstinct doet het dus prima.
 19. Wortel

  Asperges

  Precies hetzelfde weekend als vorig jaar de eerste asperges uit eigen tuin verobert. Tevens een ander voorjaarprojectmet een fleugje jeugd sentiment. De kikkervisjes op moment van uitkomen weren massaal opgegeten door onze goudvissen, dus 1 klopje spart gezet. Leuk om te volgen. Appelboom bloeit ook prachtig Moestuin en fruit staat er prima bij
 20. Hier ook de eersten uit eigen tuin.
 21. Super, gefeliciteerd!!🥳
 22. De prijs is voor 30, maar ik zie nergens een prijs? Wat zijn d er afmetingen van het clipje? Ik heb geen ADC kas, maar misschien past het wel.
×
×
 • Create New...