Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Nierbonen inmaken


Itoero

Aanbevolen berichten

Wij hebben dit jaar allerlei soorten droogbonen en de meeste bewaar ik idd droog

Maar ik ben van plan om de kievitsbonen (heb ik dit jaar voor het eerst) in een pittig tomatensausje in te maken.

De bonen zijn dan nog niet helemaal doorgedroogd, dus normaalgesproken zijn ze dan met een uurtje of zo wel gaar. Chilisaus maken van vers tomatensap, kruiden en peper, samen met de bonen nog eens 10 min. doorkoken en dan heet in hakpotjes. Moet lukken toch?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...