Geplaatst: 24 februari 201411 j Hallo, ik ben een 44 jarige beginneling betreffende moestuin en koken. Moestuin heb ik nu 2 jaar en vorig jaar een duurzame kas gekocht om hier ook groente in te kweken. Koken probeer ik ook steeds meer met verse producten.; liefst uit eigen tuin.Nu wilde ik altijd al eens pasta zelf maken en ben ook overgegaan naar de aanschaf van een pasta-draaier.Nu heb ik echter het volgende probleem: de pasta die uit de machine komt blijft nog aan elkaar plakken. Komt dit nu door de pasta of is het de machine?Heb nu al 2 verschillende opzetten geprobeerd; tagiatella en spaghetti. Beide hetzelfde probleem. Ik denk dus meer aan de pasta. Wat doe ik verkeerd? moet de pasta misschien droger of juist vochtiger?Wie kan mij helpen?Alvast bedankt, Neeke
Geplaatst: 24 februari 201411 j als eerste: welkom en als tweede: ik heb absoluut geen ervaring met pasta maken...alleen maar met pasta opmaken Dus helaas...
Geplaatst: 24 februari 201411 j Er is zelf dáár een topic over. Vrij recent. Zal hem even voor je opzoeken. Welkom trouwens. edit: deze : wie-maakt-er-zelf-pasta-t11955.html Veel plezier met verder zoeken en rondsnuffelen. Er is ook een zoekfuctie
Geplaatst: 24 februari 201411 j Welkom Neelke.Er is niets lekkerder dan groente en kruiden uit eigen tuin te verwerken.Succes met je tuin en kokerij.
Geplaatst: 24 februari 201411 j Welkom en info over de moestuin en recepten kan je hier genoeg vinden. We zijn ook gek op foto's of het nu van je moestuin is of van een top recept. Onkruid bestaand niet, het is slechts ongewenste vegetatie en het verschil tussen een bloem en een onkruid is een oordeel. www.peperschrift.nl
Geplaatst: 25 februari 201411 j Welkom een beginner moet toch ergens beginnen en door jullie lukt het ook
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.