Riverdale27 Geplaatst: 5 april 2014 Geplaatst: 5 april 2014 Zijn er hier mensen die ervaring hebben met Kangkong, ook wel dagoeblad genoemd? Of nog andere namen zijn morning glory, waterspinazie (water spinach), etc... Het is een moeras/waterplant die veel voorkomt in Azië en daar praktisch overal gegeten wordt. Mensen zouden het hier ook succesvol kunnen telen, bijv in een pot met een waterschaal eronder om alles goed vochtig te houden. Iemand al ervaringen hiermee? Het is echt super lekker; Quote
Kibas Geplaatst: 8 april 2014 Geplaatst: 8 april 2014 Je kunt het in potten telen met veel water:http://www.survivalfoodplants.com/kang-kong/Het lijkt me heel leuk om te proberen, ik heb er geen ervaring mee, maar houd me aanbevolen voor zaad Quote
Riverdale27 Geplaatst: 9 april 2014 Auteur Geplaatst: 9 april 2014 Ik ga het inderdaad in potten proberen met een waterschaal eronder. Quote
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.