BertPleizier Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 Hierbij het recept van de sladressing die ik altijd maak: Benodigdheden:500 ml yoghurt (naturel)4 of 5 eetlepels mayonaisefijngesneden peterselie, selderij en bieslook Meng de ingredienten door elkaar en bewaar het in een goed sluitende verpakking in de koelkast. Bij mij (ik heb een 0 graden la in de koelkast) blijft de dressing minimaal 6 dagen goed). De saus is ook heerlijk bij gekookte nieuwe aardappeltjes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nynkef Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 Klinkt lekker !! Wel totaal anders dan de mijne: Een flinke scheut olijfolie, klein teentje geraspte knoflook, scheut wijnazijn of balsamico azijn en een snuf zout Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greetje11 Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Flinke scheut slasaus,schepje suiker, scheutje maggi, 1/2 tl mosterd, beetje paprikapoeder, flinke snuf vers gemalen zwarte peper, gesnipperde bieslook of fijngesneden sjalotje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piroska Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Hier meestal: olie, appelazijn of balsamico, indien appelazijn nog honing, dan mosterd, peper, veel knoflook en wat verse tijm. Quote http://piroskainpaprikaland.blogspot.nl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.