Jump to content

Lekkere sladressing


BertPleizier

Recommended Posts

Hierbij het recept van de sladressing die ik altijd maak:

 

Benodigdheden:

500 ml yoghurt (naturel)

4 of 5 eetlepels mayonaise

fijngesneden peterselie, selderij en bieslook

 

Meng de ingredienten door elkaar en bewaar het in een goed sluitende verpakking in de koelkast. Bij mij (ik heb een 0 graden la in de koelkast) blijft de dressing minimaal 6 dagen goed).

 

De saus is ook heerlijk bij gekookte nieuwe aardappeltjes.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...