Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Wrap met kip

 

wrap besmeren met kruiden creme / boter

daar ijsberg sla boven op

dan een laagje geraspte komkommer

bestrooien met pijnboompitjes of walnoten stukjes

en daar bovenop weer een laagje gerookte kipfilet

(ik neem gerookte kipfilet omdat daar meer smaak aan zit)

En dan oprollen maar.

Geplaatst:

Mexicaanse wrap

 

Uitje en teentje of twee knoflook fruiten, flink wat komijn en korianderzaad erbij. Dan wat gehakt of kipstukjes er door scheppen (wij gebruiken de vega-diepvriesversie van Aldi, die smaakt prima). Paprika, worteltjes en/of prei erbij en even meebakken. Dan (kidney)boontjes erbij samen met een flinke scheut gezeefde tomaten. Evt nog wat korianderblad toevoegen en chilipeper.

Wrap insmeren met crème fraiche (mits niet lactose-intolerant ), volscheppen met bonenprut. Gerapte kaas erover en ong. 10 min. grillen.

Lekker met cremefraiche erbij.

Begonnen met moestuinieren en zaadjes te ruil? Doe mee met de zadenenvelop NL 2017

Geplaatst:

Wrap snack

Wrap ruim insmeren met verse kaas, beleggen met sla, gerookte zalm en wat bieslook. Oprollen en in folie in de koelkast bewaren. later openmaken en de rol in plakjes snijden, elkker op een feestje. Je kan dit ook met kruidenkaas doen. Kan je de bieslook weg laten.

Mijn naam is Marijke, maar de Fransen noemen mij Marieke.

Geplaatst:

zalm wrap

 

Ik smeer de wrap in met Philadelphia bieslook

daar ijsberg sla op leggen

dan een laagje gerookte zalm

en dan oprollen.

 

In plaats van Philadelphia bieslook kun je ook neutrale Philadelphia gebruiken en dit bestrooien met dille en verse kappertjes.

 

Je kunt ook de gerookte zalm insmeren met Philadelphia bieslook en dit oprollen en serveren als hapje. Of de neutrale met dille en kappertjes dan oprollen.

Geplaatst:

Zalm wraps met citroen-dille-mayonaise als lekkere frisse dip!

 

Wrap besmeren met zuivelspread o.i.d., gerookte zalm er op leggen, beetje sla en eventueel nog dunne stukjes komkommer. Daarna oprollen.

 

Wat citroensap in een bakje doen, mayonaise er bij en wat dille. Geheel goed roeren, en even proeven hoe je het vind smaken. Ik meng het altijd op gevoel. Mocht het iets te citroenachtig geworden zijn, dan doe ik er gewoon weer wat mayonaise door.

 

Je kan ook eventueel de citroen-dille-mayonaise al door de wrap heen doen, kan ook

Geplaatst:

Ui,knoflook,fruiten,gehakt met kruiden rul bakken,en dan een pot witte bonen in tomatensaus er door heen. Dit op een wrap met sla,en komkommer en augurk. Wij vinden het erg lekker.

Geplaatst:

Nou... wat heb ik er gister in/op gemikt...

Gebakken karbonadereepjes (J&Jvarkens), verse knoflook, verse sjalot+groen, avocado, tomaat, komkommer en een fluts Turkse yoghurt en wat pepersaus.

Goed voedsel na inname van bepaalde hoeveelheden Rosé...

Geplaatst: (aangepast)

wij maken ze zelf, appeltje eitje...

 

200 gram bloem,125 mililiter water, snufje zout, eetlepel olijfolie

mengen en 5 minuten kneden. Afdekken en een half uur laten rusten. In 6 stukken verdelen. Balletje maken en uitrollen. Bakken : een minuut per kant in een droge pan

 

edit: wij maken het in de keukenmachien van Braun, 25 jaar oud

aangepast door Gast
Geplaatst:

Variërend,ik maak ze wel zelf als ik tijd heb (dan maak ik veel,en vries ze in), maar koop ze ook wel. Vooral die uit te toko's zijn veel lekkerder.

Geplaatst:
wij maken ze zelf, appeltje eitje...

 

200 gram bloem,125 mililiter water, snufje zout, eetlepel olijfolie

mengen en 5 minuten kneden. Afdekken en een half uur laten rusten. In 6 stukken verdelen. Balletje maken en uitrollen. Bakken : een minuut per kant in een droge pan

 

en wat doe ik erdoor als ik geen.....olijfolie wil/lust...

b.v. met margarine? hoeveel doe ik dan

en dat kneden...kan dat ook met de mixer?

kiezen voor helpende handen is delen in de praktijk!

http://guppedup.blogspot.nl/

Geplaatst:

Een andere olie Greetje? Je hebt zoveel soorten.

 

Nou Piroska is helemaal aan de wraps, ik moest er per slot van rekening ook 6 eten na het recept van RobO: ontbijt, lunch en avondeten 2 dagen lang

 

Lekker was die met gekruid gehakt, paar blaadjes amish deer tongue sla, peterselie en een sausje van zelfmaaksambal met zure room erdoor en een sprietsje melk om het wat dunner te maken.

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...