Jump to content

Valerie

Members
 • Posts

  407
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Valerie

 1. Een beetje laat maar de paprika's en pepers zijn inmiddels gezaaid.
 2. Ik heb van het weekend de grote tomaten nog gezaaid. De dwergtomaten zijn al goed aan het groeien (eerder gezaaid) en de pepers en mini paprika's ook (nog eerder gezaaid).
 3. Ik heb eerlijk gezegd vooral verwonderd rondgekeken
 4. Ik vang lievenheersbeestjes op rozen en rozenbottels buiten. Gegarandeerd zitten die vol (luizen en luizenvreters)
 5. Als je goed kunt koken heb je helemaal geen E621 nodig.
 6. De aji umba heeft het begeven. Wordt helemaal bruin. De Cherry chocolate wilt al bloemen maken en mijn fish kruising probeert nu kleine blaadjes te vormen. De bulgarian carrot leeft nog maar zit in diepe rust. Wel net een luizenplaag verslagen. Hopelijk blijven ze leven want de dagen worden langer dus het moet nu beter gaan.
 7. Heel veel sterkte voor alle nabestaanden. Wat zijn de bloemen een mooi gebaar. Ook ik heb vele gehad aan Thea's tips. Ze leek een erg lieve vrouw.
 8. Wanneer kun je het project als geslaagd zien? Ik heb 4 peperplanten binnen staan en die leven nog. Eentje wilt nog steeds kleine blaadjes maken ondanks het weinige licht. Ze zien er gezond uit. Buiten staan nog 3 levende jalapenoplanten. Die zullen wel blijven leven zolang het niet keihard gaan vriezen. De zachte winter hebben ze tot nu toe overleeft.
 9. Ah ik zie hier dat de envelop al binnen is, gelukkig! Ik vond het een vreselijk leuke envelop. Zo leuk dat ik meer soorten heb liggen dan ik ooit kan planten. De volgende ronde doe ik niet mee maar ik vind het wel een aanrader voor andere!
 10. Hoi Simke ik wil wel stekken wat wil je er tegen ruilen?
 11. En hoe gaat het met jullie wijn? Volgens mij is het bijna tijd om te bottelen?
 12. Envelop is binnen! Stan wil jij vast jouw adres doorgeven? Ik stuur een berichtje wanneer ik hem aflever
 13. Is het misschien handig dat victorius de envelop doorstuurt naar Connie? Aangezien de andere envelop spoorloos lijkt.
 14. Jammer genoeg kan ik geen foto plaatsen vanaf telefoon. Maar goed een lekker romige veganpasta: Kook de pasta. Doe in een grote wok de groenten die jij lekker vindt (in dit geval was het prei, paprika, tomaten en een peper). Wok de boel. Doe er een kookroom (soja/haver etc) naar keuze bij en dan een paar lepels pesto (puur en eerlijk van de AH is vegan, xenos en lidl moeten ook vegan versie's hebben) en dat is de saus. Wok in een andere pan kort wat verse spinazie met olie en knoflook. (eerst olie in de pan, dan knoflook even laten kleuren en dan de spinazie erbij) Opmaak op het bord: Eerst de spinazie, dan de pasta en dan de groenten/saus. Eventueel nog wat edelgistvlokken op strooien.
 15. Fastfood. Pak een voorgesneden pak wokgroente, bak dit met wat Thaise kruiden. Kook de noodles. Bak wat mini loempia's (uit de vriezer) en bak wat vivera lupine wokstukjes. Op het laatst heb ik wat pinda's toegevoegd.
 16. Misosoep en chung yau ban http://inmyredkitchen.com/nl/chung-yau-ban-lenteui-koeken/
 17. links tomaat komkommer advocado, rechts komt uit de oven: zoete aardappel, paprika en falafelburgers
 18. Dan neem ik aan dat je dat niet betaald toch?
 19. Had je anders 2 limoenen gedaan ipv mandarijn? Ik wil dit van het weekend maken en kan ik iets doen ipv appelmoes? Ik gebruik nooit appelmoes. Anders gooi ik er gewoon wat extra fruit in
 20. Wat heb je nog lekker veel staan
 21. heel mooi en wat leuk dat je zo een goede oogst had dit jaar!
 22. In november nog een rijpende tomaat! In de pepertoren: Little elf Xplosive Ember Sunburst Chinese 5 color Hier stond Maya festival bij.. Thai Sun Een eerdere oogst Sambal maken
×
×
 • Create New...