Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vraagje, ik zou graag van mijn tomaten zelf passata maken, deze invriezen om achteraf hiervan spaghettiesaus te maken en in porties in te vriezen, maw de saus zou 2 ma ingevrozen worden. 1ste keer als passata, 2de keer als spaghettiesaus mag dit?

Posted

Ik vries gewoon de passata in...wat ik dan ook wil maken (spaghettisaus, soep, pizzabasis, ...), heb ik het maar te ontdooien en minimaal aan te passen.

Posted

Oke, ik heb er dan maar dadelijk spaghettisaus van gemaakt, maar waarom ik het vroeg is om dezelfde redenen als Jorieke zegt. Er zijn nog verschillende groenten, paprika, pepers niet veranderd van kleur....

Posted

Ik vries tomaten en/of ingekookte tomaten (met pitjes en schilletjes, dus nog geen passata) ook wel eens in, maar de saus die ik er daarna dan weer van maak gaat in flessen of potten. Niet omdat ik zaken niet 2 maal in wil vriezen ofzo, maar gewoon omdat ik geen groente en fruit in de vriezer wil hebben. Wel eventjes, voor de grotere verwerking, maar verder niet.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...