Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Ervaringen met inmaak Amerikaanse vogelkers?


AnneB

Aanbevolen berichten

Via weckenonline.nl stuitte ik op een recept waarin sap gemaakt werd van de bessen van de Amerikaanse vogelkers (http://www.inmaak.nl/Uitleg_werkwijze/Ontsappen/Amerikaanse_vogelkersbes_ontsa/amerikaanse_vogelkersbes_ontsappen.html).

Hier groeit het als de pest, maar ik heb altijd gedacht dat alles van deze boom giftig was en ben er dus netjes vanaf gebleven.

 

Ergens ben ik behoorlijk nieuwsgierig maar ook nog een beetje wantrouwig of het spul echt eetbaar is.

Heeft iemand hier ooit iets ingemaakt met deze besjes? Hoe smaakte het?

Home is where the harvest is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...