Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Munt en basilicum versuikeren


Missmass

Recommended Posts

Vorig jaar heb ik ontdekt dat munt en aardbeien waanzinnig lekker zijn om tegelijk te eten . Ook heb ik vandaag een pracht van een ontdekking gedaan bij de toko: een citroenbasilicum plant! En daarmee had ik hetzelfde idee, dus heb ik ze zojuist versuikerd: ingesmeerd met eiwit, door fijne suiker gehaald en nu liggen ze in de oven bij 45 graden rustig te drogen. Kan niet wachten tot ze klaar zijn!

 

Citroenbasilicum:

Citroenbasilicum78571428685223.jpg

 

In de oven:

Munt-versuikeren29591428685289.jpg

Gardening is cheaper than therapy. And you get tomatoes!

Link to comment
Share on other sites

Ik vind persoonlijk de citroenbasilicum erg goed gelukt, maar ik vind dat de munt toch een beetje qua smaak heeft ingeboet. Terwijl ik dat juist had verwacht van de basilicum

 

Ik vind dit voor citroenbasilicum dus erg geslaagd, maar ik denk dat ik de munt dan gewoon vers blijf gebruiken bij de aardbeien.

Gardening is cheaper than therapy. And you get tomatoes!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...