Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Munt en basilicum versuikeren


Missmass

Aanbevolen berichten

Vorig jaar heb ik ontdekt dat munt en aardbeien waanzinnig lekker zijn om tegelijk te eten . Ook heb ik vandaag een pracht van een ontdekking gedaan bij de toko: een citroenbasilicum plant! En daarmee had ik hetzelfde idee, dus heb ik ze zojuist versuikerd: ingesmeerd met eiwit, door fijne suiker gehaald en nu liggen ze in de oven bij 45 graden rustig te drogen. Kan niet wachten tot ze klaar zijn!

 

Citroenbasilicum:

Citroenbasilicum78571428685223.jpg

 

In de oven:

Munt-versuikeren29591428685289.jpg

Gardening is cheaper than therapy. And you get tomatoes!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vind persoonlijk de citroenbasilicum erg goed gelukt, maar ik vind dat de munt toch een beetje qua smaak heeft ingeboet. Terwijl ik dat juist had verwacht van de basilicum

 

Ik vind dit voor citroenbasilicum dus erg geslaagd, maar ik denk dat ik de munt dan gewoon vers blijf gebruiken bij de aardbeien.

Gardening is cheaper than therapy. And you get tomatoes!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...