Missmass Geplaatst: 10 april 2015 Share Geplaatst: 10 april 2015 Vorig jaar heb ik ontdekt dat munt en aardbeien waanzinnig lekker zijn om tegelijk te eten . Ook heb ik vandaag een pracht van een ontdekking gedaan bij de toko: een citroenbasilicum plant! En daarmee had ik hetzelfde idee, dus heb ik ze zojuist versuikerd: ingesmeerd met eiwit, door fijne suiker gehaald en nu liggen ze in de oven bij 45 graden rustig te drogen. Kan niet wachten tot ze klaar zijn! Citroenbasilicum: In de oven: Quote Gardening is cheaper than therapy. And you get tomatoes! Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
RobO Geplaatst: 10 april 2015 Share Geplaatst: 10 april 2015 Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
0xygen Geplaatst: 10 april 2015 Share Geplaatst: 10 april 2015 en smaakt het ? Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Missmass Geplaatst: 10 april 2015 Auteur Share Geplaatst: 10 april 2015 Ik vind persoonlijk de citroenbasilicum erg goed gelukt, maar ik vind dat de munt toch een beetje qua smaak heeft ingeboet. Terwijl ik dat juist had verwacht van de basilicum Ik vind dit voor citroenbasilicum dus erg geslaagd, maar ik denk dat ik de munt dan gewoon vers blijf gebruiken bij de aardbeien. Quote Gardening is cheaper than therapy. And you get tomatoes! Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Pietl Geplaatst: 12 april 2015 Share Geplaatst: 12 april 2015 munt met ananas is ook een zeer sterke aanrader! Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.