Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

rabarber in de sappan?


RobO

Recommended Posts

Ja, doe ik niet weer Rabarber is lekker door zijn geheel, het sap vond ik niet echt lekker. Wel met aardbei en andere vruchten straks, maar dan is het meer een soort vulling voor als je weinig andere vruchten hebt.

Ik las dat jij sap had gedronken en dat het lekker was? Of vergis ik me nou? Misschien dat het met de stoompan gewoon te waterig werd?

Link to comment
Share on other sites

ja, dat was een sapje van onze gastvrouw die het gekocht had in de natuurwinkel, was lekker, goed recept?

(zal toch eens op het etiket kijken in onze natuurwinkel )

 

ik was van plan het te mixen met waterkefirsap, maar volgens kenners gaat dan de prik eruit en ook de beweerde probio voordelen

 

maar dat sappen in de sappan ging dus goed? stukjes en dan stomen?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...