RobO Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 iemand ervaring met rabarber in de stoom sappan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorieke123 Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Ja, doe ik niet weer Rabarber is lekker door zijn geheel, het sap vond ik niet echt lekker. Wel met aardbei en andere vruchten straks, maar dan is het meer een soort vulling voor als je weinig andere vruchten hebt. Ik las dat jij sap had gedronken en dat het lekker was? Of vergis ik me nou? Misschien dat het met de stoompan gewoon te waterig werd? Quote Giga-gaas.nl Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobO Posted May 7, 2015 Author Share Posted May 7, 2015 ja, dat was een sapje van onze gastvrouw die het gekocht had in de natuurwinkel, was lekker, goed recept?(zal toch eens op het etiket kijken in onze natuurwinkel ) ik was van plan het te mixen met waterkefirsap, maar volgens kenners gaat dan de prik eruit en ook de beweerde probio voordelen maar dat sappen in de sappan ging dus goed? stukjes en dan stomen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.