Yosha Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 In juni heb ik rammenas gezaaid (stond er in het Engels op als "radish", dacht dus dat het radijsjes waren ) de planten zijn behoorlijk groot geworden, en de wortels ook. Ze zijn heet, zo heet dat ik ze niet rauw kan eten. Weet iemand een lekker recept om er voor te zorgen dat ik ze wel kan eten, zonder dat ik mijn mond verbrand? Quote
Claudia69 Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 In frietjes snijden en stoven - tips vind je hier vast wel: http://www.dewassendemaan.be/rammenas Radijsjes stoof ik soms met sjalot, wortel, een beetje cherry-azijn en wat suiker. Als je ze stooft, verdwijnt het pikante en worden ze zoet. Quote
Yosha Posted August 13, 2015 Author Posted August 13, 2015 Hai, sorry voor mijn late reactie. Ik ga het op die manier proberen, bedankt voor de tip! Cherry azijn heb ik niet, wel frambozen azijn, maar ik denk dat het daar ook heel goed mee gaat lukken. Quote
Claudia69 Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Ik haalde mijn inspiratie in dit receptje: http://www.volkskrant.nl/koken-en-eten/geglaceerde-sjalotjes-radijsjes-en-worteltjes~a3466775/ 't Is eens iets anders, beetje zoet-zuur, en wordt zo nu en dan eens klaargemaakt. Quote
Claudia69 Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Ik haalde mijn inspiratie in dit receptje: http://www.volkskrant.nl/koken-en-eten/geglaceerde-sjalotjes-radijsjes-en-worteltjes~a3466775/ 't Is eens iets anders, beetje zoet-zuur, en wordt zo nu en dan eens klaargemaakt. Quote
speets Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Misschien heb je hier iets aan: Rammenas, recept voor een gezonde winter Quote "Je hebt al heel veel geluk in je leven als je niet te veel pech hebt". Huub Buijssen.
Yosha Posted August 20, 2015 Author Posted August 20, 2015 Bedankt voor jullie recepten! Ben blij dat ik het scherpe er af kan krijgen en nog lekkere recepten op de koop toe Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.