Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Hoe rammenas te verwerken zodat ze minder heet is


Yosha

Aanbevolen berichten

In juni heb ik rammenas gezaaid (stond er in het Engels op als "radish", dacht dus dat het radijsjes waren ) de planten zijn behoorlijk groot geworden, en de wortels ook. Ze zijn heet, zo heet dat ik ze niet rauw kan eten. Weet iemand een lekker recept om er voor te zorgen dat ik ze wel kan eten, zonder dat ik mijn mond verbrand?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...