Jump to content

Recommended Posts

Posted

In juni heb ik rammenas gezaaid (stond er in het Engels op als "radish", dacht dus dat het radijsjes waren ) de planten zijn behoorlijk groot geworden, en de wortels ook. Ze zijn heet, zo heet dat ik ze niet rauw kan eten. Weet iemand een lekker recept om er voor te zorgen dat ik ze wel kan eten, zonder dat ik mijn mond verbrand?

Posted

Hai, sorry voor mijn late reactie. Ik ga het op die manier proberen, bedankt voor de tip! Cherry azijn heb ik niet, wel frambozen azijn, maar ik denk dat het daar ook heel goed mee gaat lukken.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...