Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Vacumeren


suustuin

Recommended Posts

Is er hier iemand die dit veel gebruikt? Wij hebben inmiddels de eerste 'overschotten' die de vriezer in gaan. Daarvoor leek een vacumeer/folieverpak apparaatje wel handig. Nu heeft de lidl komende week zo'n apparaatje maar ik ben benieuwd of iemand hier ervaring mee heeft.

Link to comment
Share on other sites

Geen aanrader, ik heb zo'n ding van de aldi.

Na een paar dagen is de vaccuum er weer uit, en is de inhoud bedorven.

Had de bonen waarmee ik het heb geprobeerd er rauw ingedaan.

Misschien had ik ze moeten voorkoken, maar omdat het geen succes was, nog niet weer geprobeerd.

Link to comment
Share on other sites

Hmmm.... ik wilde er morgen eigenlijk eentje gaan halen bij de lidl.... maar als ik dit zo lees ga ik heel erg twijfelen. Het leek mij heel erg handig. Maar misschien moet je met zulk soort apparaten toch voor een wat duurdere gaan.

Link to comment
Share on other sites

Dan kan je beter zo'n sealer kopen die ze in bedrijven ook gebruiken. Die zijn wel wat zwaarder maar die werken perfect. Heb er zelf ook eentje gehad (long time ago, weet niet meer t merk), met zo'n goed ding worden de zakjes dicht geschroeid.

Good things come in small packages

Link to comment
Share on other sites

Dat klinkt inderdaad niet zo positief. Had al even gegoogeld en kwam op een bbq forum ) er is werkelijk overal een forum, wel positieve reacties tegen.

 

@Greetje, ik had inderdaad begrepen dat je de inhoud wel eerst moest koken. Misschien zijn de bonen gaan gisten waardoor het leken alsof het vacuum verbroken was ?

 

Hmm nog maar even twijfelen dan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Dan kan je beter zo'n sealer kopen die ze in bedrijven ook gebruiken. Die zijn wel wat zwaarder maar die werken perfect. Heb er zelf ook eentje gehad (long time ago, weet niet meer t merk), met zo'n goed ding worden de zakjes dicht geschroeid.

Echt ideaal, maar een kleintje kost al snel een (hele) dikke duizend euro Had er vroeger 1 in mijn keuken, echt superhandig, zo iets zou wel ideaal zijn met de moestuin nu!

Even a broken clock is right twice a day

Link to comment
Share on other sites

Eehm.. zo duur was de mijne echt niet hoor, en t was nog in het gulden tijdperk

Handzaam en net zo groot als bijvoorbeeld een lamineerapparaat. Maar wel een heel stuk zwaarder.

Good things come in small packages

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ik heb er een staan,merk princess,gekocht bij de makro,prijs ongeveer 70 euro denk ik.ze verkopen er ook zakken voor.maar ook een rol.ikzelf gebruik altijd de zakken voor t invriezen v vlees.

Let op als je er iets zachts indoet dat dit samengeperst wordt! Ik vind t een ideaal apparaat, lijkt op een laminator.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...