Posted June 27, 20177 yr invriezen ken ik wel, maar drogen? Moet je dat lang doen en op welke temperatuur? Behalve inmaken ( wat ik niet zo lekker vind) en jam en invriezen voor de clafoutis zoek ik nog naar andere manieren.. We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
June 27, 20177 yr Rumtopf met alleen kersen? Serveer-suggestie: Als klaar, dan de kersen flamberen met een klein beetje alcohol ca 50%. Direct daarna de kersen over (vanille)ijs doen. Glaasje met het rumtopf-nat ernaast. Inhoud bloempot of bak berekenen
June 27, 20177 yr Author Jajaja Henk , vergeten te vermelden, maar die heb ik natuurlijk al..steeltje op 1 cm afknippen en de volle pot overgieten met eau de vie...mmm laten staan tot Kerst, dat wel. We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
June 28, 20177 yr Author Over kersen drogen maar verder in het topic over de Stockli. Ik heb nu een emmer kersen verwerkt, een kilo op eau de vie, 2 kilo ontpit in de vriezer, een kleine kilo gedroogd, anderhalve kilo met pitten in de vriezer voor de clafoutis.Nu emmer twee. Nog ideeën iemand behalve ontpitten en jam maken plus invriezen voor jam later? We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
June 6, 20187 yr Ben wel benieuwd hoe je de rest uiteindelijk hebt verwerkt? Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
June 8, 20187 yr Author Voornamelijk als kersengelei met cayennepeper en kardemom. Een klein beetje kersenijs, dat was hiet niet echt We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.