Gitta Geplaatst: 24 april Geplaatst: 24 april Franse en reuze radijzen In kom al gesneden: veldsla, winterpostelein, rucola, chinese en gewone bieslook, beetje peterselie 3 Quote
Arja Geplaatst: zaterdag om 16:28 Geplaatst: zaterdag om 16:28 Er kwamen nog wat kleine broccolitjes van de Nine Star. 6 Quote
Gitta Geplaatst: zaterdag om 16:33 Geplaatst: zaterdag om 16:33 De oogst van gisteren. Helaas was alles al gesneden toen ik bedacht om een foto te maken. Peterselie, munt en tijm Raapstelen 4 Quote
Arja Geplaatst: zondag om 16:30 Geplaatst: zondag om 16:30 Sla, spinazie, bieslook en koriander voor het avondeten en rabarber voor in de diepvries. 6 Quote
CJodokus Geplaatst: maandag om 06:44 Geplaatst: maandag om 06:44 @Arja Ik wist niet dat je nu al koriander kan hebben. Wanneer heb je die gezaaid? Quote
Arja Geplaatst: maandag om 09:49 Geplaatst: maandag om 09:49 Even opgezocht: in september. Veel te laat om er toen nog iets aan te hebben, maar als het de winter overleeft heb je een vroege oogst in het voorjaar. 3 Quote
Arja Geplaatst: maandag om 16:01 Geplaatst: maandag om 16:01 Vandaag de eerste asperges, en sla en wat kruiden geoogst. 5 Quote
Mellie Geplaatst: dinsdag om 21:50 Geplaatst: dinsdag om 21:50 Jummmmm dol op asperges! Eet ze eens een x rauw. Ook goddelijk. Quote
Mellie Geplaatst: 11 uren geleden Geplaatst: 11 uren geleden Al gedeeltelijk opgechopt, maar daslook, prei en handje kruiden. Straks nog de slasoorten plukken. 4 Quote
Mellie Geplaatst: 10 uren geleden Geplaatst: 10 uren geleden 5 soorten sla peterselie, citroenmelisse, pepermunt, paar uipijpjes en veel basilicum 3 Quote
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.