Geplaatst: 9 juni 20187 j Vandaag een heerlijke slagroomtaart met zelfgemaakte banketbakkersroom, aardbeienjam en ingemaakte perziken van eigen boom (jaja het is heel goed mogelijk) ingemaakte ananas van vorig jaar had 2 ananasplanten welke daadwerkelijk 2 ananassen opleverde. de druiven zijn ook van mijn eigen druivenrank (pitloos) ook van vorig jaar schoongemaakt en op suikersiroop gezet. mandarijnen zijn uiteraard niet van eigen kweek. deze zijn biologisch. mochten jullie het recept willen geef dan even een gil. hier een fototje.
Geplaatst: 9 juni 20187 j Nou, ik vind hem er in elk geval super uitzien. Alsof ie zo van de. banketbakker komt! Als ie ook zo lekker smaakt! Knap hoor!,
Geplaatst: 9 juni 20187 j Auteur Ja hij is mooi geworden hé jootje, Bedankt voor je reactie vind ik fijn om te horen! hij smaakt heerlijk. ik ben van beroep ook Chocolatier en Patîssier. ook Sommelier maar dat heb ik een beetje achterwege gelaten. ik maak o.a bonbons/Gebakjes en hetgeen wat daar allemaal bij hoort. mocht jij of iemand anders ooit eens drankenadvies m.b.t zelf likeuren maken of wijnen. hoor ik dat graag. ik kan je evt nog een aantal foto’s van zelfgemaakte taarten/bonbons sturen mocht je dat leuk vinden hoor ik dat graag Groetjes
Geplaatst: 9 juni 20187 j Wauw wat een kunstwerkje en dat met fruit uit eigen tuin.Dat maakt het nog lekkerder. https://www.deblijehoeve.nl/
Geplaatst: 9 juni 20187 j Vandaag deze gemaakt.....niet te vergelijken met die prachtige taart, maar minstns zo lekker!
Geplaatst: 10 juni 20187 j Auteur Die van jou ziet er ook heerlijk uit jootje! en goed gelukt ook! hoe vaker je het doet des te beter je het op den duur kan jootje, aldoende leert men en een aardbeienslof is super lekker. dat is ook echt een taartje welke in dit seizoen heel veel worden verkocht! geniet ervan. Groetjes,
Geplaatst: 10 juni 20187 j Beide hele mooie kunstwerken om van te watertanden.....ik moet ook weer ens nodig aan de bak Welk recept gebruik jij voor de sloffen bodem jootje?....
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.