Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

1 lange nek van een pompoen trompe d Albenga

 

1 ui

peterselie

20cl verse room

2 eieren

200 g geraspte kaas ( hier gebruikt met Comté, dat is géén jonge kaas, maar wat pittiger)

zout, peper, nootmuskaat

 

Verwarm de oven voor op 180 ° C.

 

Schil de pompoen en snijd hem in schijfjes en leg de helft van de squashschijfjes in de bodem van een gratineschotel

Bedek met dun gesneden uienringen, gehakte peterselie en de helft van de kaas, breng op smaak met zout en peper en besprenkel met nootmuskaat.

Voeg resterende pompoen toe, zout en peper, voeg resterende peterselie toe

 

Meng met een klopper de room en de eieren en nootmuskaat giet erover, de vloeistof moet bijna de bovenste laag gratin bereiken.

 

Voeg de rest van de kaas toe

Bak gedurende 30-45 minuten, controleer de gaarheid door met een mes te prikken. De baktijd varieert afhankelijk van de dikte van de squashschijven.

Foto en recept van t web..

 

squash41781536499610.jpg

We zijn allemaal kinderen van de Aarde  🌎

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...