Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Mezelf even voorstellen..


Dorien

Recommended Posts

Ik ben al een poosje aan het rondkijken op dit forum, maar ik zal mezelf toch nog even voorstellen

Ik ben Dorien, ben 21 jaar en studeer illustratie in Zwolle. Dit is gelijk de reden dat ik géén moestuin heb. Mijn studie slokt al mijn tijd op (ik ben er vanaf 9 uur tot ergens in de middag, dan kook en eet ik en 's avonds werk ik op school tot deze sluit om half 10..). In mijn kamer is op de één of andere manier een bijzonder slechte atmosfeer voor plantjes, alles gaat hier dood. Het is heel droog en het verwarmingssysteem slaat regelmatig (of altijd) op hol, waardoor het ook heel heet is. In de winter is mijn kachel uit, als de zon een beetje schijnt zweet je hier de tent uit..

Het lukt me niet om taugé te laten groeien, de boel komt droog te staan voor ik het doorheb of begint alweer te schimmelen. Ik doe het vast ergens fout..

Buiten kan ik gelukkig beter met planten omgaan. Bij mijn ouders in Halsteren heb ik een stukje tuin waar veel bloemen in staan en een druif waar ik ontzettend blij mee ben.

Ik vind het ontzettend leuk om over tuinieren te lezen en te leren waar ik maar kan. (Het is ook wel een beetje een kwelling omdat ik dus nog geen tuin heb..)

Ik vrees dat ik moet wachten tot ik ben afgestudeerd (nog anderhalf jaar..), maar in de tussentijd ben ik hier graag om zo veel mogelijk te leren en te lezen..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...