Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Hierbij de foto van mijn eerste experiment, kant en klare kruidkoekmix met een handje walnoten van eigen boom.

 

Ze staan regelmatig op marktplaats en nieuw kan je ze ook kopen voor 34 euro ongeveer. Of bij de kringloop als je mazzel hebt

 

716_707cffa97f457662c927bab3dec8d9b7.jpg

 

resized_resized_716_1e898067ecb02d15a3a7c77daaac2bd3.jpg

Edited by Guest
Posted

Gaaf...die wonderpan! En wat een leuk prijsje...ben al een tijdje op zoek, maar meestal vind ik de p[rijzen op Marktplaats nog te hoog. Toch maar goed opletten bij de kringloop....

Posted

Jorieke, als het goed is heb ik er nog ergens 1 staan, moet wel ff zoeken in de rommelkelder.

Ik denk dat ik hem niet heb weggegooid in een opruimwoede

Je mag hem zo van mij hebben. als ik op de moestuindag kom kan ik hem meenemen,

Of ik verstuur hem als je dat te lang duurt Hij weegt bijna niks maar is wel pakketpost

Posted

Wat leuk! Greetje heb jij hem veel gebruikt? en nog tips, trucs speciale recepten?

 

Volgensmij mist er wel een ruitje in het deskel, of heeft die er nooit in gezeten?

Posted

Nee nooit gebruikt, ooit een keer gekregen van een oude dame.

Jorieke ik weet niet of er een glaasje in hoort en of je dat glaasje er nog bij kunt krijgen,

dus als je hem wil hebben, dan is hij voor jou.

Posted

Is die onderste ring dan om er water in te doen? Ik ken de pan en de werkwijze niet dus vandaar deze vraag.

 

Jorieke, die man van je is vast wel zo handig dat ie er een passend glaasje in kan snijden

Good things come in small packages

Posted

t is inderdaad geen glas, lijkt wel plastic, volgens een vriendin is het mica. Maar hoe of wat maakt denk ik inderdaad niet zoveel uit, als t gat maar dicht is anders verlies je teveel warmte.

 

En neen geen water in de onderste pan, alleen lucht. Supereenvoudig.

Posted

Dus met een deksel van een blikje en een steen erop ben je al klaar....kun je toch af en toe eens in de pan spieken als je zo'n dekseltje met openmaakclipje gebruikt

Posted

De pan plus cakebeslag staat nu zo'n 2 uur op de kachel... Ik mag niet te vaak spieken zeggen ze (dan zakt de boel in), maar ik heb net gekeken en het lijkt nog niet op een cake

De temperatuur is vrij lang net geen 100 graden geweest (op de kachel, geen idee hoe warm het dan IN de pan is). En nu heb ik de kachel wat opgestookt. Ik schat dat hij nu ongeveer 135 graden is. Mijn thermometer gaat maat tot 130. Ik zal even een andere zoeken.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...