snekermoestuin Geplaatst: 25 maart 2012 Geplaatst: 25 maart 2012 Uienfrittata met tijm frittata con cipolle e timo voor 4 personen 2 eetlepels olijfolie25g boter300 g uien, in dunne plakjes2 takjes verse tijm (alleen de blaadjes)6 eieren, zout Verhit de olie en de boter in en koekenpan, doe de uite erbij en fruit ze 5 minuten op laag vuur. Roer er de blaadjes tijm door en bak ze een paar minuten mee. Klop intussen de eieren met wat zout los en giet ze in de pan. Bak de frittata aan beide kanten goudbruin. ps. ik heb dit recept nog niet gemaakt, vandaar ook nog geen foto. Dit recept kwam uit de zilveren lepel voorbij na een vraag over wat te doen met tijm in de keuken. Quote Kijk ook eens op ons blog http://snekermoestuin.blogspot.com/
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.