Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Uienfrittata met tijm frittata con cipolle e timo

 

voor 4 personen

 

2 eetlepels olijfolie

25g boter

300 g uien, in dunne plakjes

2 takjes verse tijm (alleen de blaadjes)

6 eieren, zout

 

Verhit de olie en de boter in en koekenpan, doe de uite erbij en fruit ze 5 minuten op laag vuur. Roer er de blaadjes tijm door en bak ze een paar minuten mee. Klop intussen de eieren met wat zout los en giet ze in de pan. Bak de frittata aan beide kanten goudbruin.

 

 

ps. ik heb dit recept nog niet gemaakt, vandaar ook nog geen foto. Dit recept kwam uit de zilveren lepel voorbij na een vraag over wat te doen met tijm in de keuken.

Kijk ook eens op ons blog http://snekermoestuin.blogspot.com/

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...