Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Erwin stelt zich voor


Erwin1964

Recommended Posts

Hallo,

 

Mijn naam is Erwin en ik woon in Bodegraven (Zuid-Holland). Ik heb daar sinds een jaar of 4 een volkstuin van 180 m2. Dat is een "echte" moestuin, ik kweek er met veel plezier groente, fruit, bessen en aardbeien. Ik heb er een schuurtje op staan voor mijn gereedschap e.d., een kleine broeikas (2 bij 3 meter ongeveer), een platte bak (2 ruiten) en een composthoop. Stromend water heb ik er niet, maar da's geen probleem, mijn volkstuin is namelijk pakweg anderhalve kilometer van mijn woonhuis. Hieronder een paar sfeerplaatjes van mijn tuin:

 

P1010468.jpg

 

P1010462.jpg

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Welkom !

 

deze snap ik helaas niet, maar vond ik wel grappig : "Stromend water heb ik er niet, maar da's geen probleem, mijn volkstuin is namelijk pakweg anderhalve kilometer van mijn woonhuis "

 

Link to comment
Share on other sites

In grote steden zijn er "volkstuincomplexen" die naar mijn mening eigenlijk meer een soort vakantieparken zijn en waar huisjes op staan van pakweg 30 vierkante meter en waar men vanaf 1 april tot 1 oktober kan overnachten. Dergelijke huisjes zijn voorzien van stromend water en zijn meestal ook op riolering aangesloten. Zoiets heb ik dus niet, ik heb een stuk grond waarop ik groente/fruit kweek maar waar ik niet mag overnachten en waar ik geen voorzieningen heb. Ik probeerde het onderscheid te maken

Link to comment
Share on other sites

@Erwin:

Hier hetzelfde dus ! geen water ( jawel , zit aan de sloot ) geen poepdoos of iets, maar héérlijk rustig, vol op de zon , en vette klei ! grtz.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...