Rantje Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 Wie heeft het boek 'komkommers' van Hedy Willems? Ben benieuwd of het echt zo leuk is als het klinkt en de bieb heeft hem niet Bijna jarig...en moest even wat betaalbare cadeaus op mijn lijstje erbij hebben Quote http://mijnmakkelijkemoestuintje.punt.nl Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeanne-heijmans Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 Kan je niet even op bol.com kijken? misschien hebben die het wel,en soms kan je een boek nog inkijken. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rantje Posted May 2, 2012 Author Share Posted May 2, 2012 Nee, Bol heeft hem niet... Quote http://mijnmakkelijkemoestuintje.punt.nl Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeanne-heijmans Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 jammer ik ken het ook niet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tnauta Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 Dit vond ik op de het internet en lijkt me een goed betrouwbare bron: Gisteren kreeg ik het boek “Komkommers” van Hedy Willems in de bus. Dit boek is zeer speciaal en verdient zeker en vast uw aandacht. Het boek is een initiatief van de vrouw van een komkommerteler. “De teelt van komkommers met (h)eerlijke gerechten van de teler” In het boek vind je 35 recepten met komkommers. Geen recepten waarvoor je eerst een uurtje moet shoppen om alle ingrediënten te verzamelen. Onder het motto “de lekkerste gerechten zijn veelal de eenvoudigste gerechten”. De volle smaak komt dan best tot zijn recht. Ieder gerecht is perfect geïllustreerd met prachtige foto’s, waardoor je het recept bijna zo kan uitvoeren, als had je de bijgaande tekst niet gelezen. Alle recepten zijn met weinig ingrediënten te bereiden en worden nog eens onderverdeeld in hapjes, salades en lunchgerechten en hoofdgerechten. Terwijl je in dit boek, dat slechts € 9,95 kost, met prachtige foto’s van dochter Sharon bladert ontdek je ook nog eens waarom komkommers telen echt topsport is. Je maakt kennis met de basis van de teeltprincipes van de moderne, duurzame en milieubewuste komkommerteelt. Terwijl je die lekkere, eenvoudige komkommergerechten klaarmaakt krijg je ook eerlijke informatie over de teelt. Bron: http://www.plantaardig.com/groenteninfo/berichten/een-levend-boek-komkommers-van-hedy-willems/ Quote Heilige boontjes, ik eet ze rauw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rantje Posted May 2, 2012 Author Share Posted May 2, 2012 Haha dáár had ik hem ook gevonden Maar soms zijn mensen erg goed met omschrijven dat het in het echt flink tegen kan vallen Maar omdat ik ervan uit ga dat ik straks omkom in de komkommers vond ik vooral de receptjes leuk en ook het stukje over de beroepsteelt leek me wel wat. Quote http://mijnmakkelijkemoestuintje.punt.nl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.