Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Wie is kroongj


kroongj

Recommended Posts

Hallo allemaal, ik ben Geert-Jan. Inmiddels 24 jaar, 2 jaar getrouwd en papa van een mooie meid van 6,5 maanden.

Sinds een jaar wonen wij in een nieuwbouwhuis met een achtertuin van 5 bij 10 meter en een kleine voortuin. Aangezien deze tuinen voornamelijk voor recreatief gebruik zijn bedoeld heb ik weinig ruimte voor moestuinpraktijken. Echter, dat is slechts een leuke uitdaging om creatief met de ruimte om te gaan.

 

Dit jaar word mijn eerste seizoen met een eigen tuin. Ik ben van huis uit opgevoed door een moeder met 'groene' vingers, heb een opleiding bos- en natuurbeheer achter de rug en ben nu tijdelijk groenteboer bij een lokale Albert Heijn. Dat zou toch een leuke basis moeten kunnen zijn .

Dit smeulende kooltje is flink aangewakkerd door het enthousiasme op dit forum en inmiddels staan ook bij mij de beschikbare vensterbanken vol, is er een koude bak gemaakt en staat de Action-aardappelwasmand al in de tuin.

 

Ik ben zelf vrij eigenwijs en niet vies van wat experimenteren wat resulteerd in Lycheeboompjes, gezaaide Passiebloem, ed. Helaas was ik ook zo eigenwijs om de paprika te vroeg naar buiten te verhuizen wat echter geen succes werd(had ik kunnen weten ). Twee hebben het overleeft, ach, survival of the fittest, zullen we maar zeggen.

Ik hoop binnenkort ook een eigen blogje te starten hier. Verder ga ik lekker veel gebruik maken van jullie kennis en wie weet kan ik dan ooit weer een ander op weg helpen.

 

Kortom: "Ik hep er zin an!"

Edited by Guest

Groet,

 

Geert-Jan

Link to comment
Share on other sites

Hallo en welkom op dit forum.

Met zo'n studie moet je het toch verder kunnen schoppen als de groenteafdeling van de AH

 

Ach ja, Ik heb tussen die studie en deze baan drie jaar in opleiding gezeten bij de politie(KLPD). Helaas kon ik daar niet echt mijn draai vinden, het was gewoon niet mijn ding, dus ben ik weer werkzoekend. En dat laatste is lastig in deze tijd, dus was het pakken wat je pakken kan.

Groet,

 

Geert-Jan

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...