Jump to content

Kerstomaatjes in olie?


Rookie

Recommended Posts

Deze zomer heb ik kerstomaatjes half gedroogd op olie gezet. Met gedroogde knoflookvlokken en gedroogde tijm en oregano als ik me goed herinner. Heel erg lekker, maar zeker half gedroogd hebben we ze wel binnen 14 dagen gegeten. De olie daarna was trouwens erg lekker door de salade. Ik denk dat als je ze langer op olie wil bewaren dat je ze dan echt droog-droog moet maken. Ikzelf vind het te riskant. Hier veel half gedroogde kerstomaatjes ingevroren, dat bevalt erg goed. Je kunt ze dan alsnog een middagje op olie zetten trouwens vlak voordat je ze eet of gewoon een handje bevroren door een saus.

 

IMG_6434.jpeg

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...