Helly Geplaatst: 13 juni 2012 Geplaatst: 13 juni 2012 Interessant om te weten Miranda Quote Good things come in small packages
Eva Geplaatst: 13 juni 2012 Geplaatst: 13 juni 2012 ah, dat verklaart een hoop...ik eet niet zo vaak aardappeltjes maar als er nieuwe zijn, eet ik er veel in één keer! Quote
thea Geplaatst: 14 juni 2012 Geplaatst: 14 juni 2012 Ik rooi een paar ,en met half uur liggen ze op onze bord.Gelukkig nergens last van,heb al pinda alergie en dat is al teveel. Quote http:// www.zonnehoekje.nl overnachten nabij het Lauwersmeer.
Smaling Geplaatst: 30 oktober 2020 Geplaatst: 30 oktober 2020 Ik heb het van moeder, komt uit een boerenfamilie, en vroeger moesten de aardappelen wel degelijk rusten. Valt mij nu wel op dat je bijna geen aardappelen meer ziet met die schil van vroeger. Die donkerbruine kleur. Quote
redzebra Geplaatst: 30 oktober 2020 Geplaatst: 30 oktober 2020 (aangepast) oud topic , maar de reden is wat @Janine~Bustani vermeldt. Edit : rusten in het donker dan, en sorry het zit in mijn aard om hierop te reageren, vele oude gewoonten hebben een reden en kunnen vaak nu verklaard worden. En welkom op het forum. 30 oktober 2020 aangepast door redzebra 1 Quote
Yente Geplaatst: 13 juli 2022 Geplaatst: 13 juli 2022 Hoe het komt dat we als mensen soms dingen doen zonder er de echte reden van te weten. Dit aardappel vraagstuk lijkt er blijkbaar ook op https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/2016/09/video-zou-jij-gaan-staan-omdat-iedereen-dat-doet/ Quote
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.