karin70 Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Ik ben net terug van vakantie en de sugarsnaps hebben het heel goed gedaan. Nu zijn er een aantal al behoorlijk dik, hoe kun je die het beste bereiden, normaal oogst ik ze al ze nog plat zijn en die roerbak ik heel kort. zou dat met deze ook kunnen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudia69 Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Ik trek er bij het toppen de draden af, blancheer ze even in zout water en stoof ze verder zoals erwtjes op met een ajuintje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karin70 Posted June 25, 2012 Author Share Posted June 25, 2012 OK en hoe lang doe je dat dan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emmy Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Je kunt ze ook doppen.Ik vind de schil niet meer lekker als ze zo dik zijn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicolette Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 ik zou ze ook doppen en ze behandelen als doperwten Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Dus je kunt ook de 'erwten' ervan eten? Wist niet dat dat mogelijk/lekker was. Ik neem aan dat dit ook met peulen kan? Quote Good things come in small packages Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erny Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Ja hoor, kan met de peultjes ook. Ik laat diegenen die "ontsnapt" zijn aan de pluk en al te groot zijn om nog lekker peultje te zijn gewoon hangen tot er erwtjes in zitten. En die worden dan direct opgegeten op de tuin... Let wel... de Vlaamse Gaaien zijn er ook dol op!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dutchess Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 En als zaad oogsten, kan dat ook? Ik heb er 1, misschien kan ik daar de erwtjes van drogen? En zo ja, wanneer pluk ik hem dan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.