Geplaatst: 31 mei 201312 j Snelheid: éven kort! blancheren, in koud water afspoelen, uitlekken en dan direct in de vriezer.
Geplaatst: 31 mei 201312 j ja, 1/2 minuutje is genoeg, ik heb het ook wel rauw ingevroren, gaat ook als je het maar kort in de vriezer houdt
Geplaatst: 31 mei 201312 j Ja voor andijvie idem. Je kunt voor het gemak alles wel invriezen zonder blancheren (velen doen dat), maar het wordt er niet mooier of lekkerder door. Integendeel. Ook de vriezer kouder zetten van te voren zodat het invriezen zo snel mogelijk gaat. Je kunt het doen of laten, maar het wordt niet voor niets geadviseerd.
Geplaatst: 1 juni 201312 j Je kunt voor het gemak alles wel invriezen zonder blancheren (velen doen dat), maar het wordt er niet mooier of lekkerder door. Integendeel. klopt helemaal, we doen het dus alleen voor een korte bewaartijd, 3 weken max, of voor rabarber en prei, dat kan veel langer
Geplaatst: 3 juni 201312 j Kan je 2 soorten spinazie (viking en nobel) samen klaarmaken? http://ingesmoestuin.blogspot.be/
Geplaatst: 4 juni 201312 j ja dat kan, ik heb zelf nog nooit verschil geproefd tussen de verschillende zomerspinazies
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.